Jacco 760x360

Delen verrijkt – Movares Webblog

Delen verrijkt – Movares Webblog

Ik weet niet of u er wel eens bij stil staat, maar hoe meer je weggeeft, hoe meer je terugkrijgt. Dat is zo in je persoonlijk leven en het is ook zo in het professionele leven. Als je aandacht geeft, worden menselijke contacten ineens leuker, boeiender, rijker. Als je kennis deelt, dan blijkt vaak dat je ontzettend interessante en relevante reacties krijgt, samen iets opbouwt.

Dit willen we ook bereiken met het Movares Blog. We leven in een tijd waarin we geconfronteerd worden met veel verschillende uitdagingen op ons vakgebied. Mobiliteit, water, energie, ruimtelijke inrichting: het zijn even zovele aspecten die mede de kwaliteit van ons leven bepalen.

Kwaliteit krijg je door kennis te delen. Door standpunten in te nemen die het waard zijn overdacht te worden. Maar ook door tegendraadse meningen te uiten of een onderwerp vanuit een totaal onverwachte invalshoek te benaderen.

Zo willen we graag werken bij Movares. Een opgave, een project van verschillende kanten bekijken en dan de beste invalshoek kiezen om het probleem op te lossen.
Deze insteek volgen we ook op onze blogs. We willen regelmatig spraakmakende, boeiende bijdragen leveren aan onderwerpen die leven binnen ons vakgebied. En dat willen we doen samen met u.

Bij dezen bent u van harte uitgenodigd om onze blogpagina’s als podium te gebruiken als u een interessante bijdrage over een onderwerp op onze gezamenlijke vakgebieden heeft. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Ik ben ervan overtuigd, delen verrijkt!

Jacco Buisman, directeur Movares

0 Reacties

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>